Koffie- en theehuis 't Haantje

HAANWIJK
Centraal punt van het landgoed Haanwijk is het uit 1649 stammende huis Haanwijk met zijn oude binnenplaats, ommuurde tuin en eeuwen oude bomen.

In de beschutting van de binnenplaats is Koffie- en Theehuis ’t Haantje gevestigd, waar u onder het genot van een kopje koffie, thee of fris kunt genieten van de historische ambiance.

Vele fiets- en wandelroutes en komen langs koffie- en theehuis 't Haantje. Het is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van deze unieke locatie.

Naast koffie, thee en fris serveren wij verschillende soorten gebak, IJscoupes, worstenbroodjes en tosti’s.

Koffie- en theehuis ’t Haantje is op maandag gesloten. Openingstijden in de periode maart oktober zijn op dinsdag t/m zaterdag van ca. 10.00-17.00 uur. Op zondag van 11.00-17.00 uur. Voor actuele informatie zie actueel.

Daar wij tijdelijk niet over een binnenruimte of verwarmde buitenruimte beschikken zijn wij in de periode oktober-maart niet geopend.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met 073-5516034 of contact met ons opnemen.

MUSEUM
Tegenover het Koffie & Theehuis vindt u het museum Romeins Halder.
Het museum biedt u een interessante kijk op de geschiedenis van de omgeving en toont voorwerpen uit de Romeinse tijd, welke deels in de directe omgeving zijn gevonden. 

Voor verdere informatie en de openingstijden bezoek de website Https://www.romeinshader.nl